Prijzen

Ticketprijzen

Bestel jouw tickets online bij Eindhoven Zoo en profiteer van een korting tot wel €7,- per ticket. In de kalender zie je snel op welke dagen je de laagste prijs betaald voor jouw tickets. Bestel je jouw tickets ruim voor jouw bezoek? Dan kun je profiteren van onze vroegboekkorting. Waar wacht je nog op?

Bestel online tickets

Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse cheeta's tot vrolijke kriebelvisjes. Sta oog in oog met je favoriete dier. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen. Zien we je snel?

Kinderen 0 t/m 2 jaar

gratis

p.p.

Aan de kassa

€24,50

p.p.

Flexibel ticket

€24,50

p.p.

Online ticket

Vanaf

€17,50

p.p.

Wist je dat een abonnement bij 3 bezoeken per jaar al voordeliger is? In Eindhoven Zoo is zóveel te doen, daarvoor is een dag eigenlijk te kort. Met een abonnement mag je zo vaak komen als je wilt.

Ook is het mogelijk om het abonnement te combineren met  ZooParc Overloon, waar je als een echte ontdekkingsreiziger op expeditie kunt.

Combi-abonnement Eindhoven Zoo én ZooParc Overloon€ 72,50 per jaar
Abonnement Eindhoven Zoo€ 57,50 per jaar

Bovenstaande prijzen zijn op basis van automatische incassobetaling, dus inclusief 15% korting op de normale jaarkaartprijs.

Op de grote parkeerplaats kun je je auto makkelijk kwijt. Ga je weer naar huis? Met een parkeerticket gaat de slagboom voor je open.

Parkeerticket€ 7,50
Parkeerticket bij abonnement€ 5,00

Heb je interesse in een abonnement, maar wil je eerst het park bezoeken? Dat kan. Koop een dagticket en kom een dag genieten. Als je aan het einde van je bezoek een abonnement neemt, krijg je de waarde van je dagticket retour. Zo kun je het park voordelig op proef bezoeken!

Bekijk meer informatie over abonnementen.

Kom met je familie, je voetbalclub, je zorginstelling of je schoolklas naar Eindhoven Zoo. Samen geniet je nog veel meer!

Voor groepen vanaf 10 personen en voor scholen hebben we speciale prijzen en interessante arrangementen.

Groepsarrangementen

Schoolarrangementen

Er is er een jarig? Hoera! De Eindhoven Zoo Cadeaubon is een verrassend cadeau waar je ook nog wat van opsteekt! De cadeaubon kun je besteden in Eindhoven Zoo, bijvoorbeeld voor entreetickets, een abonnement, souvenirs en bij de horeca. De bon is verkrijgbaar in de souvenirshop van Eindhoven Zoo, voor elk gewenst bedrag. Ook kun je de bon hier online bestellen voor een vast bedrag.

Een dierenboekje met alle informatie over de dieren in Eindhoven Zoo koop je voor €3,- bij de entree. Ook leuk om te bewaren!