Cheeta liggen gras Eindhoven Zoo

Minicollege voor scholieren!

Wat leuk dat je voor je schoolopdracht aan Eindhoven Zoo denkt! Om jou goed te kunnen helpen en voorzien van informatie hebben we bij Eindhoven Zoo een speciale middag. Kom naar het minicollege en stel al jouw vragen aan de deskundige dierverzorger!

Om je goed te kunnen voorzien van informatie houden we bij Eindhoven Zoo geregeld een speciale minicollege. Op onderstaande data is er gelegenheid om aan te schuiven bij een van onze dierverzorgers. Op deze middag nemen zij alle tijd om jouw vragen te beantwoorden voor jouw schoolopdracht.

Aanmelden

We willen je vragen om je aan te melden voor deze middag, dit kan via onderstaand invulveld. Ter voorbereiding voor de dierverzorger, kun je jouw vragen ook alvast meesturen.

Entreebewijs

Bezoek ons park dus op een van onderstaande data, schuif ’s middags aan en stel al je vragen. Meedoen met het minicollege is gratis, je hebt wel een geldig entreebewijs van Eindhoven Zoo nodig.

Tip: wanneer je een online ticket aanschaft krijg je korting op de entreeprijs! Mocht je niet in de gelegenheid zijn het minicollege te bezoeken, dan verwijzen we je graag naar de dierenpagina's voor extra informatie.