Werkplekken en kinderactiviteiten voor ouders bij Eindhoven Zoo met lerarenstaking

Mierlo, 23 januari 2020 – Eindhoven Zoo biedt ouders tijden de lerarenstaking op donderdag 30 januari de kans om te werken terwijl hun kinderen onder begeleiding leuke dingen gaan doen in het park. Speciaal voor deze dag regelt de dierentuin werkplekken voor vaders en moeders, zodat ze daar rustig de belangrijkste zaken kunnen afhandelen, wetende dat hun kinderen onder verantwoorde begeleiding een leuke tijd hebben.  

Op donderdag 30 januari kunnen ouders tussen 10.30 en 12.30 uur terecht in het restaurant, waar ook WIFI is. In die twee uur zullen er voor de kinderen activiteiten en rondleidingen georganiseerd worden.

Zo kunnen de deelnemende kinderen onder toeziend oog van een begeleider een verrassing voor een (huis)dier knutselen. Ook worden er speciale rondleidingen voor hen georganiseerd in het park, terwijl hun vaders of moeders de mail bijwerken of documenten nalezen. Het is wel de bedoeling dat ouders op het park blijven terwijl de kinderen zich vermaken tussen de dieren. Vanzelfsprekend kunnen ouders naderhand samen met kun kinderen ook nog het park in.

Zelf ook het park in 

Chantal Ermers, general manager bij Eindhoven Zoo, hoopt met deze actie werkende ouders een beetje uit de brand te kunnen helpen. “Vaak is de donderdag een drukke werkdag en voor veel ouders zal het lastig zijn om alles te laten vallen om hun kinderen deze stakingsdag op te vangen. Door hen de kans te geven nog wat werk te doen en zo de belangrijkste zaken te kunnen afhandelen terwijl hun kinderen zich prima vermaken, hopen we hen een beetje tegemoet te komen.”

Aanmelden 

Wie van deze mogelijkheid gebruik wil maken, kan zich tot en met 27 januari aanmelden op info@dierenrijk.nl met daarbij de namen van de kinderen, hun leeftijd en de voorkeur voor activiteit. Deelnemers kunnen tegen gereduceerd tarief een toegangskaartje kopen voor het dierenpark.

TICKETS VOOR €16,25!