Kind kijkt naar chimpansee in Eindhoven Zoo

Abonnement

Bekijk het tarief van een abonnement van Eindhoven Zoo.

Wanneer je op de dag van je bezoek kiest voor een abonnement met jaarlijkse automatische verlenging, krijg je korting met je entreekaart.

Ieder gezinslid krijgt een abonnementspas met daarop een foto. Een abonnement is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Bij misbruik wordt het ingenomen.

Het is mogelijk om online een abonnement aan te schaffen. Je kan online dan ook de foto toevoegen. Wil je het abonnement liever in het park aanschaffen? Dat kan ook, maar dan moet je daar alles invullen inclusief de pasfoto's per gezinslid.

Het abonnement is vanaf de dag van aankoop een jaar geldig, tot het einde van die maand.

Opzeggen van een abonnement kan door te mailen naar info@eindhovenzoo.nl, tot uiterlijk één maand voor afloop van het abonnement. Vermeld hierbij je postcode en huisnummer. Als je opzegging is ontvangen en verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail.

Het abonnement wordt automatisch verlengd als het is afgesloten met een automatische incasso. Als het abonnement wordt afgesloten zonder automatische incasso, wordt het abonnement niet automatisch verlengd.

Kinderen tot en met 2 jaar krijgen gratis entree. Zij ontvangen een gratis abonnement. Vanaf hun 3e verjaardag gaan zij betalen voor het abonnement en betalen het resterende bedrag tot de einddatum.

Bij de kassa kun je een nieuw pasje aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 5,00.

Ja, je kan een abonnement cadeau doen. Er zijn twee mogelijkheden. In de souvenirshop van Eindhoven Zoo kun je cadeaubonnen kopen in elk gewenst bedrag. Je kunt deze bonnen om laten zetten tot een abonnement. Óf je koopt online een cadeaubon ter waarde van een abonnement, klik hier voor meer informatie en het bestellen.

Terug naar veelgestelde vragen