Algemeen

Eindhoven Zoo is het hele jaar dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van 16 april tot en met 31 oktober is Eindhoven Zoo dagelijks geopend van 09.30 tot 17.30 uur.

Bij de ingang van Eindhoven Zoo krijg je een plattegrond met parkinformatie, waar de presentaties en voedertijden overzichtelijk op een rijtje staan. Ook kan je hier meer informatie over de presentaties vinden.

Ja, zowel in de toiletruimte bij de receptie als in de toiletruimte nabij snackpunt De Halte zijn verschoningstafels aanwezig. In Restaurant Smulrijk en bij Snackpunt De Halte is er een mogelijkheid om babyvoeding op te warmen.

Eindhoven Zoo is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Men kan echter een enkele helling tegenkomen omdat het landschap is aangepast aan de leefomgeving van het dier. Medewerkers van Eindhoven Zoo zijn altijd bereid u te helpen. Eindhoven Zoo beschikt over enkele rolstoelen. Wij adviseren je deze vooraf telefonisch te reserveren via 0492-668 240. Een rolstoeltoilet bevindt zich in het entreegebouw en bij snackpunt De Halte.

Je kunt je ervaringen met ons delen via ons mailadres: info@eindhovenzoo.nl. Wij zijn altijd benieuwd naar je mening en natuurlijk naar die van de kinderen!

Nee, maar je kunt wel betalen met je pinpas.

Stuur een e-mailbericht naar info@eindhovenzoo.nl als je iets in het park verloren bent. Gelieve een duidelijke beschrijving van het voorwerp of een foto toe te voegen in je e-mailbericht.

Terug naar veelgestelde vragen