Toegangsbewijzen

Bekijk de prijzen van Eindhoven Zoo.

Je kunt toegangsbewijzen kopen aan de kassa van Eindhoven Zoo. Het is ook mogelijk je toegangsbewijs online te kopen.

Nee, wanneer je een abonnement van Eindhoven Zoo of een kortingsbon tot ons park hebt hoef je niet te reserveren. Toon jouw abonnement of kortingsbon aan de kassa en dan kan jouw bezoek bij ons beginnen!

Het entreebewijs van Eindhoven Zoo geeft recht op 25% korting voor 1 persoon op een volgend bezoek aan Eindhoven Zoo of op de entree van de volgende attractieparken: Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Luchtvaartmuseum Aviodrome of Klimrijk Brabant. Eenmalig geldig tot 1 jaar na aankoop, niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en speciale tarieven.

Eindhoven Zoo hanteert speciale prijzen voor zorginstellingen. Bekijk hier de prijzen voor zorginstellingen.

De cadeaubon is een geschenkbon te besteden in Eindhoven Zoo en verkrijgbaar in de souvenirshop van Eindhoven Zoo voor elk gewenst bedrag.

Ja, je kan in Eindhoven Zoo met VVV cadeaubonnen betalen. Kies hiervoor in de ticketshop voor de optie ‘ik heb een kortingsbon of pas’. Reserveer jouw bezoek, lever de VVV cadeaubon in tijdens je bezoek aan Eindhoven Zoo en betaal het eventueel resterende bedrag aan de kassa. De korting wordt verrekend over de originele kassaprijs.

Voor controle kun je jouw e-tickets uitprinten of de barcode van je tickets bij de toegang laten zien op jouw mobiele telefoon.

Voor de controle op de online betaling hebben we je naam en adresgegevens nodig. De aan Eindhoven Zoo verstrekte persoonlijke gegevens zullen door Eindhoven Zoo vertrouwelijk worden behandeld en worden niet aan derden verstrekt.