Parkregels en veiligheid

Ja, loopfietsen en steps zijn toegestaan. Skateboards, rollerskates en Balance Boards zijn niet toegestaan in Eindhoven Zoo.

Nee, ballen en ballonnen zijn wegens risico verboden in Eindhoven Zoo.

Nee, je kunt geen gebruik maken van het restaurant zonder een toegangsbewijs.

Om alle dieren zo gezond mogelijk te houden, heeft ieder dier zijn eigen dieet. Vanwege dit dieet mogen de dieren niet zomaar worden gevoerd. Wel zijn er enkele voederautomaten in Eindhoven Zoo te vinden, deze fungeren als tussendoortje en staan altijd bij de daarvoor bestemde diersoort.

Het voeren van de dieren is ten strengste verboden. Het is verboden handen, vingers, stokken of andere voorwerpen door de tralies of hekwerken van de dierverblijven te steken en/of stenen of andere voorwerpen in de dierverblijven en de aanwezige waterpartijen te gooien.

Nee, Eindhoven Zoo is niet aansprakelijk te stellen voor schade aan bezittingen. Lees voor meer informatie hierover het Parkreglement.

Er is altijd een BHV'er (bedrijfshulpverlener) aanwezig in het park. De receptie is tevens BHV-post.

Nooduitgangen staan duidelijk vermeld in het park.

In het park zijn geen huisdieren toegestaan. Dit in verband met de veiligheid van jouw huisdier en de dieren in het park. Blindengeleidehonden en hulphonden zijn wel toegestaan, lees  voor meer informatie hierover de pagina praktische informatie.

Terug naar veelgestelde vragen