Dierenrijk heet vanaf nu Eindhoven Zoo!

In Eindhoven Zoo ontdek je een eigen kijk op het dierenrijk. Hier sta je oog in oog met meer dan 60 diersoorten. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van imposante tijgers tot ondeugende chimpansees. Wie is jouw favoriet? Slinger je weg door een van de speeltuinen, waaronder de spiksplinternieuwe waterspeeltuin! Eindhoven Zoo laat je lachen, genieten, beleven en verwonderen. Kom je snel langs?

Boek nu je tickets online vanaf €17,50!

Tickets & beschikbaarheid

Wist je dat?

Wist jij dat een ijsbeer eigenlijk een zwarte huid heeft? Dat de Amoertijger één van de kattensoorten is die wél van water houdt? Dat de waterspeeltuin officieel geopend is, en dat de olifanten vanaf nu gebruik mogen maken van hun vernieuwde verblijf? In Eindhoven Zoo leer je veel, zie je nog veel meer en geniet je in het echt van de gekste, grootste en mooiste dieren.

De nieuwe wereld van Eindhoven Zoo

De afgelopen twintig jaar is Dierenrijk uitgegroeid tot een volwaardige dierentuin met veel bijzondere diersoorten. Denk aan olifanten, chimpansees, neushoorns, ijsberen en tijgers. Er is een nieuw tijgerverblijf gebouwd met een aangrenzende waterspeeltuin. Ook is het olifantenverblijf verder geoptimaliseerd naar de modernste inzichten, zodat we ook in de toekomst onze bijdrage kunnen blijven leveren aan natuurbehoud.

Met deze verbeteringen zorgen we voor een onvergetelijke ervaring en leren we je alles over het belang van het beschermen van wilde dieren. En bij al deze ontwikkelingen horen natuurlijk ook een nieuw uiterlijk en een nieuwe naam. Kom langs en ontdek zelf wat Eindhoven Zoo zo bijzonder maakt!

Er is zoveel te ontdekken

Dieren